Oldalak

2013. március 24., vasárnap

I am killer

Sziasztok! Kérlek ne nézzetek morbidnak! Nem azért írtam. Csak tegnap felmerült egy aprócska fogalmazási hiba, és ez lett az eredménye! Esküszöm még soha nem tettem ilyet és nem is szándékozom.Annyit, hogy lényegében nem szól senkiről, bár lehet azt hinni, hogy a Jedward valamelyik tagja, de inkább ne képzeljetek bele senkit, mert durva! :/ 
Mindegy! A lényeg! Ha nem vagy 18 és nincs jó idegrendszered ne olvasd tovább! Nem ajánlatos, de ugye senkinek sem tilthatom meg. :/
Mondom NE!



Amikor végig nézed, ahogy forró, lüktető vére elhagyja a testét és kezeden végig folyva a földön tócsát alkot, akkor még fel sem fogod igazán, hogy mit tettél. Amikor teljesen feldühített téged, akkor még nem gondoltad, hogy ez lesz a vége. Mást már régen megbélyegeznél érte, de te most még is boldognak érzed magad. Csak gyönyörű zöld szemébe nézel és a múltad vissza köszön.
- Mondtam, hogy én már őt szeretem. Szállj le rólam! – hallod még iszonyat szexi hangját füledben. De amit mond, attól valami bekattan a fejedbe és hirtelen ütni-verni kezded. Még nem tudod, hogy mi lesz a vége, mert teljesen át adod magad a haragnak. Nem gondolkodsz, az ösztönöknek élsz, bár ezt soha nem engedted meg magadnak.
- Mit csinálsz? Szerinted félek tőled? Hiszen gyenge vagy! – döfi bele lelkedbe az utolsó tüskéket. Ekkor jött el az a pillanat, amikor már az összes józan eszed cserben hagy és nem fogod vissza magad. A legközelebb eső tárgyat felkapva ismét ütlegeled. Egyik pillanatban kikapja kezedből a könyvet, amely lila foltjait okozta és csak belenevet az arcodba. Felbőszülve neki leselkedsz és lendületből fellököd, majd ismét egy támadáshoz való tárgy után kutatsz. Nem kell sok idő, kezed rá talál a pulton fekvő késre, amely mintha előkészítve lenne, a kezedbe simul. Minden izmod megfeszül és teljes erődből a hasába nyomod, mert azt reméled, a fájdalomtól felsikít, de végül csak egy hang nélkül tűri. Már igazán a méreg dolgozik a szervezetedben, teljesen megfeledkeztél arról, hogy ki vagy és mit teszel, amikor kirántva a pengét gyomrából, ismét meglendíted kezed. Immár tüdejét szúrtad át, amitől minden lélegzetnél sípolni kezd, és ez elégtételként szolgál.
- Csak…ennyire…vagy… képes? – bőszít fel újra, hogy késztetésed újfent lángra kapjon. És már nem tudod megállítani az utolsó szúrással szívébe találsz. De neked ez már nem elég, kihúzod késedet és ábrándozva tekintetébe révedsz. A múlton rágódsz, hogy mennyire szerettétek egymást, majd ismételten felrémlik előtted arca, amikor szerelmet vall. Már éppen kicsordulnának könnyeid, de eszedbe jut, hogyan csalt meg és hogyan hagyott el, ezért a kést felemelve eltávolítod testéből. A vér spriccelve távozik belőle és te egy kicsit megnyugodva túrsz bele szőke hajába. Ám ez még nem a vég, hiszen neked még ez sem volt elég. Lábad átveted combjain, majd ráülsz és gyengéden, mintha még érezné, feltűröd pulcsiját. Kezeddel végig cirógatod kihűlőben lévő testét, majd óvatosan neki látsz a késsel, hogy felnyisd a hasát. Hogy minél nagyobb legyen az élvezet, iksz alakot karcolsz hasfalába, majd annak mentén felmetszed bőrét. Mintha csak egy profi műtétre készülnél, úgy matatsz a bőre alatt, de mind ezt csak a harag okozza. Utolsó elvetemült gondolatként szánkázik át rajtad, hogy ki zsigereled, de meggondolva magad nadrágját kezded eltávolítani. Az utolsó ötleted már elég zordnak tűnik, de neked fel sem merül, mert teljesen ellep a nyugodt düh. Nem érzékeled tetteid következményeit és egyáltalán nem sarkall arra semmi, hogy itt abbahagyd. Megfogod heréit és egyetlen mozdulattal eltávolítod őket, ezzel újabb vér adagot engedve ki.
Már órák óta csak simogatod hideg testét, próbálod begyógyítani sebeit egy érintéssel. Már kezdesz rájönni, hogy mit is tettél, de valami az agyadban nem engedi, hogy felismerd. Nem teszel mást, csak csókolgatod lila ajkait, összekulcsolod kezeid az övével és várod, hogy felébredjen. Amikor végig nézed, ahogy forró, lüktető vére elhagyja a testét és kezeden végig folyva a földön tócsát alkot, akkor még fel sem fogod igazán, hogy mit tettél. Amikor teljesen feldühített téged, akkor még nem gondoltad, hogy ez lesz a vége. Mást már régen megbélyegeznél érte, de te most még is boldognak érzed magad. Mert ha nem lehet a tiéd, másé se legyen, és ezzel elégtételt is vettél.
Nézed gyönyörű zöld szemeit, ahogy a messzeségbe, üresen réved. Próbálsz érzelmet látni benne, de magad is tudod, hogy már nem megy. Érzed, ahogy vére rászárad kezedre, de teljesen azt hiszed, ez még összeköt titeket. Nem akarsz tőle elválni, hát mellkasára fekszel, nem érdekel az sem, hogy belei kifolyva alattad vannak. Nem törődsz a felhasított bőrrel, mely már nem öleli körbe. Nem törődsz a hideg testtel, mert nem érzed a létet.
Még mindig érezni akarod őt, kívánod minden porcikáddal, ezért levetkőzve hozzá simulsz. Nem igazán érzed, hogy veled lenne, hogy megpróbálna kielégíteni, ezért merészebb ötlettel állsz elő.
Nem figyelve semmire kezét megfogva ujjait magadba igazítva igyekszel örömet szerezni magadnak, ezért kezét kellemesen mozgatva haladsz a csúcs felé. Halott barátod teljesen felizgat, pár perc alatt teljesen a csúcson érzed magad. De félsz, hogy még így sem az igazi, ezért kókadt hímvesszőjét jutatod magadba. Teljesen elveszel az érzelmek káoszában, már semmit sem tudsz irányítani. Fel sem fogod, hogy amit teszel az bűnös dolog, de ezek után kihibáztatna téged? Felveszel egy kellemes ritmust és meglovagolod partnered, de vágysz érintésére. Egyik kezeddel folytatod munkádat, a másikkal simogatod magad, hogy minél nagyobb legyen az élvezet. Csak később esik le, hogy már régen elmentél és inkább már fáj, amit teszel, de hajtod magad tovább, mert tudod, hogy jobb lesz neked. Hirtelen magaddal akarsz végezni, ezért ismét a kezedbe veszed a gyilkos eszközt, de közben még mindig szeretődön mozogsz. A kezedben megremeg a kés, amikor szívedbe szúrnád és leejted a földre. Sírva, teljesen összetörve, az elvesztés érzelmei csapnak át rajtad. És már nagyon is tisztában vagy vele, hogy mit tettél, de képtelen vagy végezni magaddal.
Két kéz emel le a testről, amitől te kapálózni kezdesz, majd egy tű szúródott a kezedbe és lassan megnyugodva adtad át magad az idegennek.

Na jóó!! Talán annyira nem volt horrorisztikus, de elég fura.... :/ 
Lizee76

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése